Over UPCommunicatie

UPCommunicatie Social Media

Welkom bij UPCommunicatie:
een social media
& content marketing
bureau.

  • Over Rianne
  • Missie
  • Visie
  • Waarom UP?
Na jarenlang bij diverse Social Media & Content Bureaus te hebben gewerkt als Marketeer, Specialist en uiteindelijke Manager, ben ik begin 2020 voor mezelf begonnen. Met mijn ervaring en uitgebreide kennis van Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn in combinatie met mijn creatieve geest en gevoel voor woorden help ik klanten om hun marketingdoelstellingen te bereiken.
Ik help ondernemers en bedrijven met het verbeteren en vergroten van hun online bereik. Of dit nu is via Social Media kanalen, via de website, Google of andere online uitingen. Ik ben pas tevreden als de klant ook tevreden is. Ik werk daarom ook niet met langlopende contracten of opzegtermijnen.
De online wereld is een prachtige wereld, waarin zo veel mogelijk is. Van specifiek targetten op leeftijd, geslacht, politieke voorkeuren en zelfs voorkeuren wat betreft eten tot het scoren op Google. Online bereik je meer dan op welke andere plek dan ook. En het mooiste: alles is meetbaar! Je ziet jouw eigen succes direct.
Met mijn ervaring en kennis van Social Media & Content bereik je jouw publiek op de best mogelijke manier. Zo hoog mogelijke resultaten voor een minimale investering en creatieve content op jouw social media kanalen. Daarnaast zijn we officieel erkend Facebook Marketing Partner.
Facebook Marketing Partner Badge

Wij zijn officieel Facebook Marketing Partner.
0+
Tevreden klanten
0
Geplaatste Facebookposts
0
Geplaatste Instagramposts
0
Afgeronde projecten

Shoot for the stars: laat jouw bedrijf online stralen !

Contact opnemen

We helpen je met jouw
online uitstraling!

Rianne Boven UPCommunicatie

Rianne Boven

Owner
Laurens Jove Rodriguez

Laurens Jove Rodriguez

Grafisch Designer

Wat zeggen klanten over mij?