SEO Tekstschrijver

Jouw SEO Tekstschrijver: scoor in Google

Hoe hoger je in de zoekresultaten belandt, hoe meer bezoekers én dat resulteert weer in meer conversie. SEO bestaat uit drie pijlers: techniek, autoriteit en content. Met die laatste help ik je graag.

Scorende SEO Teksten


UPCommunicatie creëert SEO teksten die goed leesbaar zijn, relevant zijn voor jouw lezer en resultaat opleveren. Met een vlotte pen schrijf ik teksten voor landingspagina's, nieuwe websites of verbeter ik huidige teksten. SEO valt onder een groter geheel namelijk Content Marketing. Met mijn creatieve blik kan ik je ook hierbij ondersteunen.

Voor het schrijven van de SEO teksten voer ik een uitvoerig zoekwoordenonderzoek uit. Zo kijk ik op welke zoektermen er gezocht wordt en deze verwerk ik in de teksten. Ook voor de optimalisatie van websiteteksten ben je bij mij aan het juiste adres.


Hoe gaan wij te werk?


Lukt het jou zelf niet om de juiste woorden op papier te zetten of heb je hier geen tijd voor? In een (online) kennismakingsgesprek hoor ik graag tegen welke problemen je aanloopt en hoe ik je daarbij kan helpen.

Na een uitgebreide kennismakingsessie, die je alleen kopje koffie kost, gaan wij aan de slag. Je ontvangt maandelijks een analyse met de resultaten en metingen van jouw SEO teksten en bijbehorden zoekwoorden.

Meer weten? Ik drink graag een kopje koffie met je!

Laat jouw bedrijf online stralen !

Neem direct contact op


Klanten