Social Media Marketing

Social Media Marketing: bouw een band op met jouw doelgroep

Ga met Social Media Marketing de interactie aan met jouw doelgroep en vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Social Media biedt ontzettend veel mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken.

Professionele aanpak van jouw Social Media


UPCommunicatie creëert professionele en actieve Social Media profielen. Door actiever aanwezig te zijn op verschillende Social Media kanalen vergroot je jouw naamsbekendheid en realiseer je een betrokken doelgroep.

Bouw met Social Media een duurzame band op met (potentiële) klanten en trigger je volgers om tot actie over te gaan. Onze professionele posts realiseren interactie, bereik en hiermee digitale mond-tot-mondreclame. Wij verzorgen marketing op alle Social Media: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Tiktok, Snapchat en Pinterest.


Hoe gaan wij te werk?


Heb je zelf geen tijd om jouw Social Media bij te houden? Of heb je geen kennis en ervaring? Schakel ons in. Wij helpen jou met jouw Social Media beheer en zorgen voor het best mogelijke resultaat. Zo bespaar je tijd en kom je dichter bij jouw doelen.

Na een uitgebreide kennismakingsessie, die je alleen kopje koffie kost, gaan wij aan de slag. We houden contact met jouw doelgroep (webcare) en creeëren pakkende en interactieve posts voor jouw social kanalen. Je ontvangt maandelijks een analyses met de resultaten en metingen van jouw Social Media kanalen.

Meer weten? We drinken graag een kopje koffie met je!


Social Media Professional


Ik kan je natuurlijk vertellen dat ik echt supergoed ben ik Social Media, maar bewijs is natuurlijk nog beter. Mijn certificaat voor Meta Media Buying Professional laat zien dat ik examen heb gedaan in "Media Buying" via Meta (Facebook & Instagram Advertising) en deze ook heb behaald.

Laat jouw bedrijf online stralen !

Neem direct contact op


Klanten