Content Marketing

Content Marketing: strik jouw klanten en zet ze aan tot actie

Met de juiste content op jouw website, social media kanalen en offline uitingen weet jij jouw klant te strikken en aan te zetten tot actie. Door content marketing in te zetten weet jij in te spelen op de problemen van jouw doelgroep. UPCommunicatie zet Content Marketing in voor verschillende bedrijven.

Wat is content marketing?


“Content marketing is een strategische marktbenadering gefocust op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content, met als doel om een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken en te behouden met als uiteindelijke doel deze om te zetten tot winstgevend klantgedrag.” Content Marketing Institute

Door pakkende content (en ja, dat "content" gedeelte is in dit geval heel breed) trek je jouw doelgroep aan én laat je deze overgaan tot conversie. Dat klinkt heel mooi, maar hoe werkt dat precies?


Hoe gaan wij te werk?


Door jouw doelgroep interessante content aan te bieden, krijgt jouw doelgroep interesse. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blog over de ’10 beste restaurants van Groningen’, waarin je vertelt over jouw eigen restaurant.

UPCommunicatie ondersteunt je bij het effectief inzetten van content voor jouw marketinguitingen. Denk hierbij aan:

  • - Social Media Marketing
  • - Social Media Advertenties
  • - Website- en SEO-teksten
  • - Design
  • - E-mailmarketing
  • - Offline marketinguitingen

We helpen je met het definiëren van een doelgroep, het ontwikkelen van contentideeën en het uitvoeren hiervan. Heb jij zelf de kennis over jouw bedrijf, maar vind je het lastig om de juiste content te bedenken? Ook daarin helpen we je graag met een van onze content marketing trajecten of kijk eens naar de opties voor een strippenkaart.

Meer weten? We drinken graag een kopje koffie met je!

Laat jouw bedrijf online stralen !

Neem direct contact op


Klanten